Tradicionalno že 16. leto zapored nas ob zaključku koledarskega leta obiščejo dijaki Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko, z ravnateljico go. Sašo Silovšek ter go. prof. Ireno Vuk. Dijakom predstavimo svoj vsakdan in jim razkažemo prostore Zavetišča. Danes sta nam dijaka ponovno zaigrala na harmoniko, kar nas je vse dvignilo iz klopi, da smo zaplesali, za konec pa zapeli še praznični Silvestrski poljub. Medgeneracijsko druženje naše stanovalce za cel dan napolni z mladostniško energijo in hudomušnostjo.

Dijaki, bivši in zdajšnji, njihovi starši ter profesorji Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko čez leto za nas zbirajo denarna sredstva, ki so nam jih na današnjem srečanju tudi uradno predali. Z njihovo pomočjo smo si pretekla leta uredili že večnamensko sobo, visoke grede, nastrešek in vrtno uto. Njihova dobrodelnost nam omogoča, da v Zavetišču kakovostno preživljamo prosti čas in ustvarjamo lastne izdelke in pridelke. Za donacijo se vsem iskreno zahvaljujemo.

Draga ga. ravnateljica, profesorji ter dragi dijaki, želimo, da v prihodnjem letu najdete čas in voljo, da vložite trud in čas v doseganje svojih zastavljenih ciljev. S tem in kančkom sreče je namreč možno doseči vse. Želimo, da še naprej širite svojo iskrico, saj z njo prižigate upanje in ljubezen tudi pri tistih, ki je sami ne zmorejo. Naša vrata so za Vas vedno odprta.