V Javnem zavodu Socio organiziramo sklop delavnic:

KO KREPIM SEBE, KREPIM CELO DRUŽINO – ZADOVOLJNI STARŠI, ZADOVOLJNI OTROCI

Na delavnicah bomo spoznavali različne načine, kako podpreti sebe in svoje otroke pri soočanju z različnimi stiskami ter predvsem, kako narediti življenje nas, naših otrok in celotne družine čim lepše. Govorili bomo o temah, kot so obvladovanje stresa, pogovor v družini, pozitiven odnos do sebe, spreminjanje družinskih vzorcev, … in kako skupaj premagovati težje situacije.

Srečali se bomo 8 krat, enkrat tedensko v februarju in marcu, ter skupaj podpirali drug drugega in odkrivali svojo notranjo moč. Če boste želeli, vam bo na voljo tudi  možnost dodatnih psiholoških pogovorov in nadaljnje druženje v skupini.

Delavnice vodi psihologinja, učiteljica čuječnosti in logoterapevtka Tanja Peček.

Z delavnicami začnemo 3.2.2022; ena skupina dopoldan in druga popoldan. Delavnice bodo potekale preko aplikacije Zoom, po želji bo možna tudi udeležba v živo.

Gre za znanje, ki ga ni nikoli dovolj in kjer se nam trud vedno nekajkrat povrne.

Za več informacij in prijave nam pišite na tanja.socio@gmail.com ali nas pokličite na 031 350 344, in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Vse delavnice so brezplačne, saj so financirane s strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.