Napis

SLEDITE NAM NA SOCIALNIH OMREŽJIH

Ikona

PIŠKOTKI

Naša spletna stran zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in spremljanja statistike obiska uporablja piškotke.

Kaj je piškotek? Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. (Vir: www.ip-rs.si, Smernice informacijskega pooblaščenca)

Piškotki, ki jih uporabljamo:

Ime piškotkaVrstaStoritevNamenŽivljenjska dobaUpravljalec
_gatlastnijzsoico.siOmejevanje prošenj10 minut 
_gidlastnijzsocio.siUporabnikova navigacija po strani1 dan 
PH_HPXY_CHECKlastnijzsocio.siPiškotek potreben za osnovno delovanej spletne stranido konca seje 
_galastnijzsocio.siIdentifikacija uporabnika2 leti 

Ostalo

Sejni piškotek Spletna stran te piškotke uporablja za shranjevanje začasnih informacij. Ta piškotek živi samo v času enega obiska oz. dokler uporabnik ne zapre spletnega brskalnika.

Upravljanje s piškotki

O uporabi piškotkov na naši spletni strani obveščamo uporabnike ob njihovem prvem obisku oz. dokler ne izberejo eno od možnosti, ki jim je ponujena. Uporabniki se lahko odločajo med privolitvijo (klik na gumb “Dovoli piškotke”) in zavrnitvijo (klik na gumb “Zavrni piškotke”) uporabe piškotkov. V primeru zavrnitve je možno, da nekatere funkcionalnosti naše spletne strani ne bodo delovale. Prav tako je obiskovalcem v vsakem trenutku na voljo gumb “Ponastavi piškotke” (desno spodaj), s katerim lahko kasneje spremenijo nastavitve, vezane na uporabo piškotkov na naši spletni strani.

Pravno obvestilo in politika zasebnosti

Za ogled Pravnega obvestila in politike zasebnosti kliknite tukaj.

Skoči do osrednje vsebine